Ulasan mengenai Varikosette

 • Siska
  Saya memutuskan untuk memesan Varikosette tanpa benar-benar mengharapkan apa-apa - Saya telah mencuba sebilangan besar produk, tetapi vena varikos tidak surut. Selepas tiub pertama, rasa sakit dan bengkak di kaki hilang! Saya cadangkan!
  Varikosette
 • Putri
  Saya memilih pencegahan vena varikos kerana saya menjalani gaya hidup yang tidak aktif. Saya terkejut dengan penghantaran cepat dan harga produk yang berpatutan. Hasilnya melebihi semua jangkaan. Sekarang tidak ada persoalan mengenai krim lain. Cepat!
  Varikosette
 • Dewi
  Tertarik dengan komposisi semula jadi Varikosette. Oleh kerana saya tidak alergi terhadap komponen komposisi, saya memutuskan untuk mencubanya. Saya terkejut apabila pembesaran urat varikos ketara selepas permohonan pertama. Saya akan terus menguji, menunggu tinjauan seterusnya. Saya cadangkan!
  Varikosette
 • Sinta
  Kaki saya semakin teruk semasa mengandung. Hanya Varikosette yang disimpan. Saya masih menggunakannya untuk pencegahan walaupun sudah lama saya tidak hamil.
  Varikosette
 • Sherly
  Setelah menambah berat badan, tekanan pada kaki saya bertambah. Pembengkakan dan kekejangan berterusan. Varikosette membantu saya selepas rawatan pertama.
  Varikosette
Penilaian pengguna Varikosette
4.1
18